windows-10

Annonse


Én milliard Windows 10-enheter i 2020

Microsoft nærmer seg stadig det store målet som er å ha Windows 10 installert på én milliard enheter verden rundt. I dag kan de avsløre at Windows 10 er aktivert på over 900 millioner enheter, relativt kort tid etter at de bikket 800 millioner tidligere i år.

Statistikken forteller dessuten en interessant historie i at det aldri før har vært flere nye Windows 10-enheter som i de siste tolv månedene. Tallet inkluderer tradisjonelle datamaskiner, bærbare PC-er, nettbrett og enheter som HoloLens og Xbox One.

Det er gode tall for Redmond-giganten som i januar neste år ender støtten for Windows 7, i en prosess som naturlig fører med seg en stor overgang fra bedrifter. De anslår at det magiske tallet på én milliard passeres innen seks måneder dersom momentumet skulle finne på å være den samme fremover.

Annonse


Dette er likevel litt avvikende fra det opprinnelige målet deres som var å bikke milliarden innen de første tre årene Windows 10 var tilgjengelig, i stor grad preget av ideen om at Windows Phone skulle være til hjelp med dette.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse