rockstar-games-rdr-red-dead-pc

Annonse


Dette er dråpen – skal Rockstar endelig få fart i sakene?

Det australske tilsynet for kontroll av aldersgrenser for film og videospill har igjen gitt en rating på Red Dead Redemption 2, og nok en gang får vi en indikasjon på at en offisiell annonsering av PC-versjonen ikke kan være så langt unna i tid.

Klassifisert på nytt

Helt siden lansering på PlayStation 4 og Xbox One den 26. oktober i fjor så har vi fått servert det ene ryktet etter det andre, stort sett små hint fra forskjellige steder om at en PC-lansering for det svært populære ville vesten-spillet er nærstående. Nå har det altså dukket opp nok et bevis i form av aldersgrensekontroll i Australia.

Etter å ha blitt nektet klassifisering to ganger så har Australian Classification Board endelig godkjent en klassifisering for en separat PC-listing av spillet. På samme måte som på PS4 og Xbox One så er det også MA15+ som gjelder for Red Dead Redemption 2.

Med det som snart blir ettårsjubileum av spillet på konsoll og en nylig lansering av egen Rockstar-launcher (som du kan lese mer om her – gratisspill involvert) så er det et perfekt tidspunkt å gi ut spillet som kan få nytt liv på PC.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse