amd-ryzen-threadripper-3950x

Annonse


AMD utsetter lansering av den 16 kjernede prosessoren som skulle være den første av sitt slag

AMD lanserte tidligere i år tredjegenerasjons Ryzen-prosessorer til stor begeistring blant mange gamere. Noe manglet likevel, og det er nestegenerasjons Threadripper-CPU-er som lenge har vært et mysterium, sammen med den første “mainstream”-prosessoren med 16 kjerner.

Utsetter til november

Nå tar den amerikanske brikkeprodusenten bladet fra munnen på Twitter der de skriver at både Ryzen 9 3950X og 3. gen Threadripper-prosessorer lanseres i november:

I meldingen går det frem at fokuset er å mette etterspørselen etter deres nyeste generasjon med Ryzen-produkter. Årvåkne folk påpeker at dette for den 3950X tilsvarer en utsettelse i tid – AMD fristet nemlig med en septemberlansering i sin tid.

AMD er ellers forsiktig med detaljene, men på scenen for noen måneder tilbake var det altså prat om en prosessor som er den første av sitt slag, med 16 kjerner og 32 tråder som for aller første gang pakkes i det som blir oppnåelig for en sannsynligvis langt større brukerbase, med en veiledende pris på 750 dollar, rundt 6500 kroner.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse