Galaxy-Fold-1
Samsung Galaxy Fold er fremdeles en skjør telefon, og må behandles deretter. Samsung har publisert en video med instruksjoner for håndtering av den foldbare telefonen.

Annonse


Slik beskytter du Galaxy Fold-enheten din best, sier Samsung

Du har nok fått med deg det store oppstyret rundt Galaxy Fold og ikke bare den ene, men begge lanseringene av denne. Den sørkoreanske giganten så seg nemlig nødt til å avlyse festen i første runde etter at skjermene på en altfor stor andel av de brettbare telefonene gikk i stykker etter kort tid.

Samsung: – Slik passer du på den

Ved nylanseringen nå så ser ikke Samsung en grunn til å ta lett på forholdsreglene en burde ta med Galaxy Fold som har en brettbar skjerm vi ikke har hatt på markedet før nå. Før nylanseringen understreket Samsung-sjefen gjentatte ganger at de hadde gjort en rekke forbedringer utover å fikse den alvorlige skjermfeilen som preget telefonene.

Nå kommer det frem at til tross for at den nylanserte utgaven er ganske mye mer holdbar, så ønsker Samsung at du tar ekstra godt vare på den. De går så langt som å publisere en video som skal være til hjelp med å fortelle deg hvordan du håndterer smarttelefonen, og hva du ikke burde gjøre med den.

I den ganske heftige videoen insisterer Samsung først og fremst at telefonen ikke behøver noen ekstra lag med skjermbeskytter, og at du burde bruke milde tastetrykk når du bruker den.

Annonse


Det påpekes også at du burde holde enheten vekk fra støv og vann.

Oppbevares separert fra mynter, nøkler og kort

Et annet budskap er at du burde oppbevare telefonen separert fra nøkler, kort og mynter som kan være til skade for de strategisk plasserte magnetene. I det hele tatt oppfordres du med tanke på dette å oppsøke lege for konsultasjon dersom du har et medisinsk implantat.

Du burde også ta en titt på videoen til JerryRigEverything under, hvor han tester den nye enheten med tanke på holdbarhet og kvalitet, hvor han gjør en rekke interessante funn. Blant annet fanger den ekstremt lett opp partikler, støv og sand gjennom hullene på hver side som fremdeles ikke er fullstendig tildekket:

Kilde:
Engadget

Annonse