Mate-30-Pro-render-1-5d8602f726e0d

Annonse


Samsung sender stikk mot Huawei: – Nyt oppdateringer, applikasjoner og Google-tjenester!

Opp gjennom årene har det vært en spøkefull tone mellom de forskjellige, store mobilprodusentene i forbindelse med nylanseringer.

Klare stikk til Huawei

Ofte har markedsføringsmateriell etter viktige lanseringer vært preget av skyts mot konkurrenter: eksempler på dette har vi sett i Samsungs halvveis-mobbing av Apple etter fjerning av den fysiske lydutgangen på iPhone, noe som for øvrig ikke lønnet seg når Samsung fulgte i Apples fotspor nylig.

Det siste offeret i rekken er Huawei etter presentasjonen av Mate 30 og det som etter forventningene blir en stor mangel som er Googles applikasjoner og tjenester.

E-posten er sendt ut til latinamerikanske Samsung-eiere og gjør et ganske lite skjult forsøk på å referere til Huaweis manglende Google-applikasjoner ved å skrive at de ønsker brukerne “en god tid med oppdateringer, applikasjoner og Google-tjenester.”

Annonse


Det som pryder innholdet er diverse Google-applikasjoner med tilhørende logoer, samt en lovnad om fire måneders gratis YouTube-premium ved kjøp av Samsung Galaxy Note 10.

Samsung gjør heller ikke koblingen med Google så ofte og så åpenbart som i tilfellet over, så det er nok ingen tilfeldighet at reklamemateriellet har tatt denne retningen.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse