triple-finger-bug-ios-13

Annonse


iOS 13 skaper trøbbel for Fortnite og PUBG, og årsaken er den dummeste noensinne

Etter at iOS 13 i sin fullstendige versjon ble sluppet for to dager tilbake så har flere utviklere bak store mobilspillsuksesser som PUBG Mobile og Fortnite sett seg nødt til å advare brukerne på iPhone om å oppdatere programvaren på telefonen sin.

Feilaktig implementert av Apple

En ganske spesiell oppfordring med andre ord, men en som de mest ivrige Fortnite- og PUBG-spillerne bør respektere om de vil fortsette å spille de populære Battle Royale-spillene sine i fred.

Det store problemet skyldes av alle ting en smart fingerbevegelse som Apple har implementert der man må bruke tre fingre på skjermen og holde disse for å få tilgang til et nytt tekstredigeringsbilde. Videre er det av alle ting en feil med implementeringen av denne funksjonen fra Apples side som gjør at den dukker opp likegyldig av hva slags innhold du gjør det på, enten det er tekst, bilde/video eller spill.

Rettes i iOS 13.1

Med både PUBG Mobile og Fortnite i tillegg til en rekke andre spill som er berørt så er det i mange situasjoner naturlig at man har tre fingre plassert på skjermen samtidig, noe som følgelig åpner tekstredigeringsmenyen.

Annonse


Mens spillutviklerne har oppfordret til å unngå iOS 13 inntil videre så er det lovet at feilen rettes i en programvareoppdatering, spesifikt den som vil bli tilgjengelig neste uke, iOS 13.1 (les mer her). I oppdateringen vil menyen kun dukke opp der det er naturlig, der det er tekst innblandet.

Har du blitt plaget av feilen i andre spill enn PUBG og Fortnite?

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse