google-chrome-nye-funksjoner-organisering

Annonse


Her er noen av Chrome-funksjonene du kan glede deg til

Google har annonserte flere nye funksjoner som kommer til den populære nettleseren sin i månedene som kommer. Blant disse er en funksjon for bedre organisering av faner og oppgradert “omnibox” som skal være mer behjelpelig når du søker etter ting ved å svare deg før du har trykket enter.

Selskapet har ikke gitt noen indikasjon på når det nye innholdet er på plass annet enn at det vil skje før året er omme.

Bedre organisering og tilpasning

Android-enheter vil snart få muligheten til å organisere fanene på en mer oversiktlig måte hvor brukeren får en sniktitt på hvilke sider som er innordnet hvor. Du kan gruppere fanene ved å bruke “dra-og-slipp”-metoden for å lage forskjellige grupper som illustrert under.

På mobil kan du dessuten synkronisere gruppeinndelingene slik at det er formatert likt på tvers av enhetene dine.

Annonse


En annen forbedring er myntet på PC-brukere som nå får en mer behagelig opplevelse i de tilfellene hvor man har blåst opp utallige faner til den grad at man kun ser nettsidenes logo. I en kommende oppdatering vil man kunne plassere musepekeren over de forskjellige fanene for å få nærmere informasjon om hvilken fane det dreier seg om.

Videre lover Google å fortsette med den evig lange kampen sin for å gjøre søk lettere og raskere. Et steg for å oppnå dette er oppgradering av den allerede velfungerende formelen der du vil få svaret ditt på en haug spørsmål før du trykker enter.

Den siste forandringen som kan være grei å få med seg er flere tilpasningsmuligheter for nettleseren, spesifikt med farger som du kan bruke for å sette ditt eget preg på alt fra nettleservinduet, faner og bakgrunnen for nye, blanke sider.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse