apple-tags-tile
Apple har implementert en ny kategori som ikke kan mistolkes for noe annet enn et verktøy for sporingsbrikkene de har på vei.

Annonse


Apple kan prøve å skjule det så mye de vil, men her er beviset

“Apple Tags” ble aldri introdusert under Apples keynote, men fra noen ferske bildelekkasjer som MacRumors har fått tak i så viser det seg at Apple har lagt til funksjonalitet for den ryktede sporingsbrikken.

Apple med ny kategori

Under en ny kategori kalt “Items” på “Find my”-applikasjonen får man muligheten til å legge til, organisere og monitorere de såkalte “Apple Tags”-brikkene.

Den nye “Items”-kategorien skal visstnok være integrert med Apples Tile-konkurrent med kodenavnet “B389”, og ved å trykke “Legg til”-knappen så er det regnet med at brukeren kan holde oversikt over den geografiske plasseringen til den aktuelle Tag-enheten i Find My-applikasjonen, som på norsk heter “Hvor er?”.

Varsles når man oppnår en viss avstand

Gjennom applikasjonen ser det også ut til at brukeren kan sette opp varslinger som utløses så fort telefonen beveger seg utenfor en viss rekkevidde fra Tag-enheten.

Annonse


I oversikten står det også rett ut at du kan merke dine hverdagslige enheter med B389 og aldri miste dem igjen, noe som ganske klart overlapper med konkurrenten Tile sin primære oppgave.

Det var ventet at Tags skulle lanseres sammen med iPhone 11-familien men slik ble det ikke, og en tidspunktet for en eventuell lansering er ukjent for nå.

Kilde:
Apple Insider
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse