iphone11promax
Apple sliter med å levere nok Pro-modeller, inkludert Pro Max.

Annonse


Utsolgt!

Telenor sliter visstnok med å skaffe nok iPhone 11 Pro Max-mobiler til kundene sine.

Sliter med leveransene av den dyreste modellen

Hva som er årsaken til at nettopp dette fylket sliter, er usikkert, men ifølge kilder innad i Telenor har ingen butikker i Rogalands-området klart å skaffe inn den største og dyreste modellen i år.

Vi snakket med en kilde som alltid bestiller fra samme butikk, og oppgraderer iPhone årlig. Personen melder at ingen Telenor-butikker i området har iPhone 11 Pro Max på lager. Det er heller ikke mulig å bestille på nett og plukke opp produktet i butikk.

Utsolgt også i USA

Som vi meldte i går melder Apple to til tre uker levering for iPhone 11 Pro Max, mens iPhone 11 sendes i løpet av kun et par dager. Merk: i går meldte Apple to til tre dager levering av den rimeligste modellen, men det i dag står å lese tre dager.

Annonse


Enda er det i dag: ingen iPhone 11 Pro-modeller kan leveres denne uken; i stedet må kundene vente to til tre uker på samtlige farger og GB-utgaver. Det samme gjelder for 11 Pro Max, inkludert samtlige farger og lagringskapasiteter.

Pro Max er også utsolgt hos Apple.com som serverer det amerikanske markedet. Der er forventet levering for samtlige konfigurasjoner 9. til 16. oktober.

Har du klart å sikre deg iPhone 11 Pro Max fra Telenor i Rogaland eller andre deler av landet?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse