Mate-30-Pro-render-1
Fire kamerasensorer i en sirkelformasjon og en ekstra lang "busslomme" karakteriseres årets flaggskip fra Huawei.

Annonse


Konkurrentene kommer ikke i nærheten: med denne kamerafunksjonen er Mate 30 helt overlegen

Det er kun to dager til Huawei offisielt avduker sine nye telefoner som denne gang kommer uten Googles applikasjoner og tjenester forhåndsinstallert. Så tett innpå lanseringen betyr stort sett lekkasjer på kryss og tvers, og den siste i rekken forteller oss noe om hvordan det kinesiske selskapet har prioritert en kamerafunksjon vi ikke bruker altfor ofte.

Saktefilm ulikt alt annet du har sett før

Lekkasjen stammer fra en kinesisk nettside som har fått tak i et bilde Huawei etter all sannsynlighet skal bruke under lanseringsarrangementet sitt. Av bildet går det frem at saktefilm-egenskapene til Mate 30 Pro danker ut både Sony og Samsung i en fei.

Der Samsung Galaxy Note 10 Plus presterer å gjøre opptak i saktefilm med 960 bilder i sekundet så kan Huaweis nye flaggskip antakelig filme med 7680 bilder i sekundet. Det er uvisst hvorvidt kineserne bruker en sensor med innebygget DRAM for å fange opp video i dette formatet, men fasiten på dette kommer nok om få dager dersom lekkasjen stemmer.

Uansett er det ingen tvil om at Huawei har fått på plass saktefilm-egenskaper vi kan la oss imponere over: selskapet har tidligere vært på Twitter der de hintet til at en kraftig oppgradering på denne fronten.

Annonse


Bedre bilder i mørket også

Kameraspesifikasjonene preges for øvrig av to sensorer med 40MP hver, én på 8MP og en 3D-dybdesensor. Også noe som kalles “Ultra High Definition Night Mode” skal være på plass, noe Huawei sannsynligvis kan få god bruk for i konkurransen mot Apples nyeste iPhone-rekke som roses til de grader på grunn av nattbildene de evner å ta.

Under kan du lese mer og den kommende Mate 30-serien til Huawei sammen med noen nye bilder av telefonene:

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse