hp-elite-dragonfly

Annonse


HP lanserer Elite Dragonfly, veier under én kilo og batteriet varer i 24 timer

Sammen med to nye skjermer vi skrev om tidligere i dag så har HP avduket en helt ny bærbar maskin under navnet Elite Dragonfly, en slags oppfølger til EliteBook 1030 x360.

Et hav av muligheter

På flere måter er Dragonfly en nyvinning: den bærbare PC-en markedsføres som en “business convertible” som kun veier 0,99 kilogram og har en enorm batterikapasitet som gir deg opptil 24,5 timers bruk – gitt at du går for “riktig” konfigurasjon.

Og riktig konfigurasjon er i dette tilfellet en relativt beskjeden FHD-skjerm med 400 nits lysstyrke som trekker 1W strøm sammen med det større batteriet som er på 56Wh fremfor det “lille” på 38Wh. Med det minste batteriet får du opptil 16,5 timer ut av lettvekteren som i tillegg kan utstyres med en UHD-skjerm som gir skarpere detaljer og mer lys. Ulike måter å konfigurere maskinen på kan gjøre at enheten bikker én kilo i vekt.

Utstyrt med vPro

Elite Dragonfly kommer med en åttende generasjons Intel Core vPro-prosessor fra U-serien som av Intel selv klassifiseres som forbrukervennlig til tross for de mange egenskapene som er myntet på det profesjonelle segmentet.

Annonse


Av tilkoblingsmuligheter har du en USB 3.1 Gen 1 Type-A sammen med to Tunderbolt 3-innganger og en HDMI 1.4b. Maskinen har også støtte for penn for innføring slik at det er få kompromisser HP har måttet inngå.

PC-en er klargjort for 4G LTE og WiFi 6 som ifølge HP gir opptil tre ganger raskere filoverføringshastighet enn WiFi 5. HP Elite Dragonfly kommer til Norge i november med en prislapp på rundt 21 000 kroner avhengig av hvilken konfigurasjon du går for.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse