huawei-mate-30-pro-forsidebilde

Annonse


Fire telefoner og tre forskjellige “busslommer”, her er hele Mate 30-serien lekket

Knapt to dager før Huawei går på scenen og offisielt avduker deres nye flaggskipserie med telefoner så har bilder av de forskjellige smarttelefonene dukket opp på nett. Det er Evan Blass som står for lekkasjen, som i tillegg til Mate 30, Mate 30 Pro og Mate 30 Lite viser det som antakelig er Porsche Design-utgaven av en av modellene.

Alle modellene lekket

Flaggskipet er naturligvis Mate 30 Pro som ut fra bildene å dømme kommer med en vidstrakt “busslomme” på topp og skjermer som svært godt utnytter kantene på telefonen.

Vi får også et glimt av det Leica-signerte kameraoppsettet med fire sensorer der to av disse er på 40MP hver, et på 8MP og et som gjør “Time-of-Flight”-aktivitetene. Av bildet øverst går det dessuten frem at telefonen viser to signalindikatorer, som i seg selv kan indikere mulighet for dobbelt-SIM.

For lillebror Mate 30 ser ting ut til å være noe tonet ned, uten bøyde rammer og med mindre busslomme, derfor sannsynligvis mer beskjeden teknologi for ansiktsgjenkjenning. Også Mate 30 ser ut til å ha funksjonalitet for dobbelt-SIM på plass, men vi har dessverre ingen bilde av telefonens bakside i denne omgang.

Annonse


Både Mate 30 og Mate 30 Pro forventes utstyrt med Huaweis splitter nye Kirin 990-brikke som finnes i en alternativ versjon med innebygget 5G-modem. I bildet ovenfor er telefonen illustrert for å være 5G-kapabel.

Lite-versjonen minner om en annen telefon

Når det kommer til Mate 30 Lite så er denne hakket mer tonet ned enn Mate 30 i tillegg. Telefonen ser ganske identisk ut med Nova 5i Pro fra juli, en telefon i sin tid ble utstyrt med mindre kraftige Kirin 810. Telefonen ser i tillegg ut til å ha fingeravtrykkleser på baksiden, og “busslommen” er fjernet til fordel for et kutt i telefonens øvre venstre hjørne.

Også til kanskje mest spennende for enkelte: Porsche Design-utgaven av Mate 30 Pro som ser ut til å ha en utforming i skinn med svarte og røde detaljer.

Kilde:
The Verge

Annonse