elon-musk-unsworth-pedo
Elon Musks advokater hevder at det ikke finnes noen bevis på at Tesla-sjefen genuint mente at Unsworth er pedofil.

Annonse


Elon Musk i retten: – Ville bare fornærme!

Tesla-sjefen Elon Musk kom under hardt vær i fjor rundt denne tiden da han kalte en britisk grottedykker involvert i redningsarbeidet i Thailand for pedofil, i en sak som endte med at britiske Vernon Unsworth besluttet å ta Musk til retten.

Ment som en fornærmelse

Nå kommer det frem detaljer fra rettergangen der Musk insisterer at hans bruk av ordet “pedo” var ment utelukkende som en fornærmelse og ikke for å representere fakta. Advokatene hans argumenterer med at dette er en veldig vanlig måte å fornærme folk på der han opprinnelig er fra, i Sør-Afrika.

“Ved å referere til Mr. Unsworth som en “pedofil mann” forsøkte jeg ikke å uttale faktum eller å implisere at han har deltatt i pedofile aktiviteter” forteller Musk til retten, hvor han følger opp med at han har vokst opp i Sør-Afrika hvor dette er en hyppig brukt fornærmelse – i disse tilfellene synonymt med en “ekkel, gammel mann”.

Hyret privat etterforsker

Musk står nok på tynn is i saken

Annonse


Kort tid etter at han skrev Twitter-meldingene som anklaget Unsworth for pedofili så betalte Tesla-sjefen 50 000 dollar til en privat etterforsker til å granske briten, hans vaner og forbindelser. Blant annet mente etterforskeren å ha avdekket at Unsworth hyppig besøkte Pattaya Beach og at han skal ha giftet seg med kona si når hun var en tenåring.

Kona gikk raskt ut med å dementere ryktene – hun er 40 år og de to har bare vært gift i syv år, kom det frem.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse