windows-10-nettverk-feil

Annonse


Nok en Windows-oppdatering skaper krise: ødelegger nett-tilkoblingen

Forrige ukes samleoppdatering på tirsdag fulgte tradisjonen med å introdusere en rekke nye, uventede feil på Windows 10-systemet. Vi omtalte saken som “80 grunner til å installere oppdateringen“, men etter lydproblemer i forrige uke og det vi nå dekker så kan du stryke det til å gjelde 78 grunner.

Sliter med nettverkskort

Det første Microsoft kunne bekrefte var en feil knyttet til startmenyen og søkefunksjonen som de lovte å utbedre, mens det kort tid etter ble rettet oppmerksomhet mot lydfeil som naturligvis ga gamere store problemer.

Aller sist i rekken ser det ut til at folk opplever trøbbel med nettverksadapterne sine etter å ha oppdatert med den siste samleoppdateringen ifølge Windows Latest og som gjengitt av flere andre medier.

Må avinstallere oppdateringsfilen

I et av tilfellene er det en som beskriver problemet på Microsoft-forumet der han forteller at nettverkskortet hans fra Intel har sluttet å fungere etter oppdatering KB4515384 og at det først fungerte igjen etter å ha avinstallert oppdateringen.

Annonse


Siden da har det vært mange andre som opplever samme feil med meldinger på diverse forumer og Reddit. En gjenganger er at det ikke hjelper å fikle med driverinnstillinger og lignende – det eneste som fungerer for nå er å avinstallere oppdateringsfilen.

Feilen er ikke bekreftet av Microsoft hittil.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse