google-pixel-4-4xl-ufs
Google har ifølge denne lekkasjen valgt å fortsette med UFS 2.1-lagring ett år til, minst.

Annonse


Neida, alt er ikke perfekt – dette dropper Google i Pixel 4

Det er nesten blitt en tradisjon: Google ser ut til å alltid finne en måte å plassere seg et steg bak konkurrentene på. I fjor var det i forbindelse med lansering av Pixel 3 og Pixel 3 XL at selskapet valgte å gå for en ganske tam minnekonfigurasjon på 4GB, og nå ser det ut til at man har funnet årets tilsvarende tilbakegang.

Gammel lagringsteknologi

Ifølge en nylig lekkasje går det nemlig frem at lagringshastighetene kan være noe begrenset i forhold til nyere flaggskiptelefoner der ute med Android som operativsystem.

Dette er fordi Google tilsynelatende har gått for UFS 2.1-lagring i begge modellene for i år, til kontrast fra produsenter som både Samsung og OnePlus som i senere tid har dratt nytte av UFS 3.0 for betraktelig kjappere handlinger.

I bildet over finnes lekkasjen der Pixel 4 står oppført med 655 MB/s og 254 MB/s i henholdsvis lese- og skrivehastigheter, mens Galaxy Note 10 til sammenligning oppnår henholdsvis 1577 MB/s og 591 MB/s.

Annonse


På den positive siden så har Google økt minnet på begge modellene 50 prosent, noe som gir de to 6GB LPDDRx-minne hver å rutte med – noe underlegent konkurrentene i nyere tid men tvilsomt at dette vil føre til noen flaskehals i bruk.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse