samsung-weather-channel-note-10

Annonse


Nå får du en oppdatert væropplevelse med Samsung Galaxy Note 10

Samsung skriver i en fersk pressemelding at de introduserer nye funksjoner til værapplikasjonen på Samsung Galaxy Note 10. Dette innebærer blant annet værvarsler gitt fra ulike lands myndigheter, radarkart og videoklipp som viser været.

Radarkart i sanntid

Det er altså den samme værapplikasjonen som har tilbudt tjenestene sine til Samsung-telefoner siden Galaxy S8, men etter ordlyden å dømme så forholdes den nye opplevelsen eksklusivt til Note 10 og Note 10+.

Med endringene på plass så kan Galaxy Note 10-brukere se på radarkart i sanntid for blant annet å finne opplysninger om lokalværet i sanntid. I samme endringslogg vil du finne at man nå får værvarslinger gitt av myndighetene i de tilfellene disse blir sendt ut, eksempelvis i forbindelse med viktige meldinger om været.

Yongje Kim i Samsung Electronics beskriver oppdateringen slik:

Annonse


“Samsung er dedikert til prosessen med å gi meningsfull innovasjon til brukerne. Samarbeidet med The Weather Channel er enda et eksempel på arbeidet vårt for å levere sømløse tjenester som er lett tilgjengelig og som gjør Galaxy-brukeres liv enklere.”

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse