microsoft-surface-book
Surface Laptop 3 ventes å komme i en 15-tommers utgave. Hittil har Microsoft kun hatt disse i 13.5".

Annonse


Microsoft kan overraske med en 15-tommers utgave av denne Surface-enheten

Om en bærbar-PC med over 13.5-tommers skjerm er kravet ditt og du ønsker et Surface-produkt så har det eneste valget ditt hittil vært Surface Book 2. Det kan endre seg når Microsoft presenterer de nye Surface-enhetene den 2. oktober, for ryktene skal ha det til at de vil vise frem en ny Surface Laptop i 15-tommersutgave.

Bruker 3:2-skjermforhold

Det er WinFuture som påstår at Microsoft har denne endringen i Surface-rekken på vei, og for nå må vi nøye oss med opplysningen uten ekstra detaljer annet enn at selskapet antas å bruke den noe høye formfaktoren i 3:2-skjermforholdet som ble brukt i Surface Book.

Tillegget av en 15-tommer i denne serien kommer i tillegg til ryktene som skal ha det til at Surface Laptop 3 for første gang i Surface-historien blir utstyrt med AMD-teknologi.

Presentasjonen til Microsoft kommer den 2. oktober til å strømmes direkte på diverse plattformer slik at man forventer store avsløringer fra selskapet. I mellomtiden kan du ta en titt på det vi tror er de endelige Surface Pro 7-spesifikasjonene med hensyn til CPU- og minnekonfigurasjon her.

Annonse


Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse