J.J._Abrams_by_Gage_Skidmore
J.J. Abrams kunne blitt en enda rikere mann om han inngikk avtale med Apple om eksklusivitet på deres plattform.

Annonse


Takket nei til milliardbeløp fra Apple som ville ha eksklusivitet til deres plattform

The Hollywood Reporter skriver at J.J. Abrams takket nei til et Apple-tilbud som ville gjort produksjonselskapet hans Bad Robot til et av veldig få med fast tilknytning til Apple TV+ og innholdet som skapes til plattformen.

Krever Apple-eksklusivitet

Kildene til Hollywood Reporter skal ha fortalt at Abrams og kona Katie McGrath skal ha takket nei til et tilbud på rundt 500 millioner dollar, over fire milliarder norske kroner – begrunnelsen skal i hovedsak vært at de ønsker å kunne selge innhold til andre medier også.

Apple skal for den store summen naturligvis ha krevet at Bad Robot eksklusivt produserer innhold til strømmetjenesten deres, mens de i dagens situasjon er underordnet WarnerMedia hvor de de har friere tøyler med hvordan materialet deres distribueres. Han har dessuten friheten til å jobbe med prosjekter utenom Bad Robot, som Star Trek for Paramount.

59 kroner per måned

Om du ikke er kjent med Apple TV+ så ble tjenesten endelig presentert tidligere denne uken. Tjenesten blir tilgjengelig på Apple TV-appen for 59 NOK per måned med en 7-dagers gratis prøveperiode fra 1. november på iPhone, iPad, Apple TV 4K, Apple TV HD. Apple TV (3. generasjon), iPod touch og Mac.

Annonse


For å abonnere på Apple TV+ må kundene oppdatere til iOS 12.3 eller nyere, tvOS 12.3 eller nyere og macOS Catalina. Abonnementet fornyes automatisk til 59 NOK per måned ved slutten av 7-dagers prøveperioden.

Du kan lese mer om Apple TV+ her.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse