surface-pro-6-microsoft-cpu

Annonse


Surface Pro 7 kan være lekket, slik ser spesifikasjonene ut

For årets Surface-lanseringer er det kjent at Microsoft foretar store endringer i hvordan arrangementet vil finne sted og hvordan det kringkastes, noe som i seg selv kan være indikasjoner på at Redmond-giganten har mer krutt på lager for årets Surface-produkter.

10. generasjons Comet Lake eller Ice Lake?

Av forventninger til arrangementet har man at Microsoft vil avduke Surface Pro med 10. generasjon Intel-prosessorer og muligens en AMD Ryzen-utstyrt Surface-bærbar, i tillegg til at også Surface Book 3 forventes ettersom forgjengeren begynner å bli utdatert, gjerne med 10. generasjon prosessor og Nvidia-skjermkort.

Nå melder WinFuture og Neowin at Surface Pro 7-detaljer kan være lekket – i hvert fall den varianten som er ment for det europeiske markedet. Den fullstendige listen ser slik ut:

  • Surface Pro 7, Intel Core i3, 4GB RAM, 128GB SSD
  • Surface Pro 7, Intel Core i5, 8GB RAM, 128GB SSD
  • Surface Pro 7, Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD
  • Surface Pro 7, Intel Core i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
  • Surface Pro 7, Intel Core i7, 16 GB RAM, 512 GB SSD

Nevnes ingen 1TB-versjon

Samtlige av disse forventes altså å være utstyrt med Intels ferske 10. generasjon med prosessorer uten at man er sikre på om det blir Comet- eller Ice Lake med henholdsvis 14- og 10nm-utforming. Comet Lake-serien har UHD-grafikk mens Ice Lake-serien har Iris Plus-grafikk.

Annonse
Litt interessant er det at ingen av versjonene over nevner 1TB-versjonen. Om denne ikke kommer i det hele tatt eller om den bare ikke selges på det europeiske markedet er uvisst, men det får vi nærmere opplysninger om den 2. oktober når Microsoft strømmer arrangementet direkte.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse