dirtrally
Dirt Rally 1 kan lastes ned helt gratis fra Steam.

Annonse


Se, nå er dette spillet GRATIS

Dirt Rally har 9 av 10 på Steam med over 22 000 positive anmeldelser.

Det første spillet i den kritikerroste serien er gratis

Dette er selvsagt ikke det nyeste spillet i serien, for det er for nytt til å gi alle gratis, vi testet det i februar i år og vi fikk ve

Last ned her – støtter VR

Det første spillet i Rally-serien fra Codemasters kom i desember 2015 og kan nå lastes ned helt gratis HER fra Steam.

Om spillet fra utgiverne

“DiRT Rally er det mest autentiske og spennende rallyspillet noensinne – landeveistestet på over 80 millioner miles av DiRT-samfunnet. Det fanger den hardbarka racingfølelsen mens du kjører lang farlige veier i vill fart, full vitende om at ett krasj kan ødelegge hele banetiden.

Alle banene tester der på ulikt vis mens du kjører over snø, is, asfalt og grus for å takle all slags vær. Mens bilen slites ned, og banene knyttes sammen forsøker rallylaget ditt å holde deg i konkurranseform, og hvert løp blir som en maratonprøve i konsentrasjon og ferdigheter.

DiRT Rally inneholder også offisielt lisensiert World Rallycross-innhold slik at du kan oppleve den imponerende fartsspenningen til noen av verdens raskeste off-road-biler – bytt lakk med andre sjåfører på noen av seriens mest populære baner, både i løp for enspiller og intens flerspiller.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse