apple-iphone-xs-max-kopi

Annonse


Kjøpte iPhone XS Max fra Apple – endte opp med Kina-kopi

En Reddit-bruker har delt historien sin om hvordan kjøpet hans av en iPhone XS Max fra Apple Store i Canada endte opp med å resultere i en falsk, kinesisk kopi av telefonen.

La merke til at noe ikke stemte

Personen skriver at det tok en stund fra han entret butikken til han gikk ut med enheten ettersom det var travelt, slik at han først fikk åpnet boksen hjemme der han beskriver sjokket som oppsto etterpå. I boksen lå nemlig alle røde flagg for hva som er en falsk iPhone-kopi: ingen plastikk på skjermen, fingeravtrykk overalt og en svær ripe på venstre del av telefonen.

Ved oppstart fortsatte det i dette sporet – han ble sendt rett inn i hjemskjermen med et høyt pip, helt uten den vanlige oppstartsprosedyren man ellers er vant med. Reddit-brukeren skjønte raskt at det ikke var en original iPhone han hadde med å gjøre da operativsystemet heller ikke var iOS.

Har skjedd før

Den uheldige karen tok så med seg telefonen tilbake til Apple Store-butikken han kjøpte den fra hvor de etter litt fram og tilbake kunne se at serienummeret hadde blitt scannet inn og ut tre ganger, slik at hendelsen forklares i at noen hadde kjøpt en iPhone fra Apple og erstattet den med en falsk kopi ved returnering.

Annonse


Butikksjefen skal ha opplyst personen om at det hadde oppstått lignende tilfeller hos noen nærliggende avdelinger.

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse