steam-anbefalinger

Annonse


Nå favoriseres ikke lengre stortitlene på Steam

Valve har gått planleggingsbordet for å videreutvikle verktøyet for anbefaling av spill. Resultatet er et oppdatert Steam-marked som nå viser mer varierte anbefalinger og mer innhold som sannsynligvis treffer målgruppene sine bedre.

Legger opp til nytt system

Utforsksiden til Steam har nemlig ikke vært omtalt som den mest praktiske der ute, med preg av personlige anbefalinger som ikke treffer særlig bra.

Valves ferske oppdatering til Steam tar bukt med dette anbefalingssystemet først og fremst ved å gjøre endringer til algoritmen for å gjøre det mer presist – dette påvirker alt fra anbefalingssiden til “Mer som dette”-kategorien og “Dine anbefalinger”.

En viktig endring du burde legge merke til etterhvert er at populære spill får mindre drahjelp som en følge av populariteten sin, og at små, individuelle spill vil få bedre eksponering. I en test Valve har foretatt så viser det seg at endringene har funket: de med den oppdaterte versjonen hadde 15 prosent større sannsynlighet for å klikke på et av spillene i anbefalingslisten sammenlignet med den andre gruppen.

Annonse


Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse