iPhone-11-Pro-Cam

Annonse


Slik er iPhone 11 sitt nattmodus – se hva mobilen klarer

Blant de få oppgraderingene i årets iPhone 11-rekke er kameraegenskapene som har gått gjennom noen forbedringer. Telefonene havner ikke i butikkhyller før om en ukes tid, men enkelte med tilgang på enhetene har delt bilder som viser hva iPhone 11 Pro Max er god for.

Flere detaljer og større kontrast

Coco Rocha i Nomad Mgmnt har delt bilder på Twitter der hun viser frem fotografering på den nye iPhone-modellen som sammenlignes med bilder tatt med iPhone X i samme omgivelser – spesifikt det som ser ut som et marked et stykke utover natta.

Sammenligningsgrunnlaget kunne vært bedre ved bruk av iPhone XS Max fremfor iPhone X, men bildene viser at det er et ekstremt stort hopp fra de to modellene. Utover å være ganske mye lysere så viser bildet tatt med iPhone 11 Pro Max bedre gjengivelse av farger, større kontrast og langt flere detaljer.

Teknologien som legger opp til denne forbedringen er til dels Night Mode som Apple viste frem under arrangementet på tirsdag. Her lener man seg på en videre kamerasensor som samhandler med den nye A13 Bionic-brikken for automatiserte analyser og rendering.

Annonse


Night Mode aktiveres som standard i omgivelser uten særlig mye lys, men du kan skru det av manuelt dersom du ikke ønsker det.

Kilde:
Apple Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse