appleiphone11
Kanskje, bare kanskje, er det sant at iPhone 11 og Pro-modellene har støtte for trådløs lading på undersiden, og at en kommende iOS-oppdatering vil aktivere funksjonen. Men, det er spesielt at Apple ikke valgte å snakke om dette om så er tilfellet.

Annonse


Apple kan ha deaktivert iPhone 11 superfunksjon i iOS

Sonny Dickson, en anerkjent Apple-kjenner og lekker, hevder nå overraskende at iPhone 11 og 11 Pro har maskinvarestøtte for å lade trådløst på baksiden.

Kan de komme til å overraske alle?

Som mange av dere er klar over debuterte, var Samsung en av de første med mulighet til å lade trådløse ørepropper ved å plassere dem på baksiden av enheten – det var ryktet iPhone 11-modellene også skulle få denne funksjonen, men da Apple avslørte de nye modellene tirsdag denne uken sa de ingenting om det.

Men, nå har altså historien fått en spennende vending: ifølge Dickson er altså maskinvarestøtten på plass, men funksjonen er visstnok deaktivert i programvaren.

Trakk tilbake spådom i siste sekund

Ming Chi-Kuo, analytikeren med svært gode kontakter innad i Apples produksjonsnettverk, meldte kort tid før pressekonferansen tidlig denne uken at selskapet hadde valgt å droppe denne ladefunksjonen.

Annonse


Fordi Kuo meldte kort tid før lanseringen, kan det jo faktisk hende at funksjonen er på plass. Noe annet som styrker dette faktum er at iPhone 11 Pro Max er den tyngste mobilen Apple noen sinne har lansert.

Uansett om Apple låser opp dette senere eller ikke, så er det en funksjon som kommer senere, nemlig bildebehandlingsteknikken Deep Fusion. AI-teknikken som sørger for enda bedre bilder, lanseres i løpet av de kommende månedene.

Kilde:

Annonse