ring-fit-adventure

Annonse


Nå vet vi hva Nintendo pønsket på, dette er Ring Fit Adventure

Nintendo fristet i forrige uke med en litt mystisk og ny måte å oppleve deres hybridkonsoll på. Videoen viste folk i diverse aktiviteter med en rattlignende gjenstand og en stropp som festes på låret, og nå viser det seg at dette ble brukt i et spill som kalles Ring Fit Adventure.

Et eventyrspill først og fremst

Spillet er unektelig et slags treningsspill, men Nintendo forteller at det først og fremst er et eventyrspill – ta en titt på videoen under:

https://www.youtube.com/watch?v=F1orju1NsN8

Poenget er å putte en Joy-Con i de forskjellige produktene: Ring-Con og Joy-Con Leg Strap, før man begir seg på de fysiske øvelsene. Det som ser ut som et ratt tar ifølge Neowin den fysiske aktiviteten og gjør det til “kraftige slag”, med muligheter for justering.

Leggstroppen sin oppgave er å holde styr på nedre del av kroppen.

Annonse


Spillet ser ut til å ha en omfattende historie som tar utgangspunkt i en verden der kaoset har brutt løs på grunn av en drage – spesifikt en drage som driver med kroppsbygging. Ved vandring vil du finne monstre som krever at du slåss mot disse gjennom spesifikke øvelser.

Ring Fit Adventure kommer til Nintendo Switch den 18. oktober.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse