vive-cosmos

Annonse


HTC Vive Cosmos i butikker neste måned – her er prisen

Vive Cosmos ble annonsert under CES 2019 tidligere i år av HTC som en erstatter for den originale Vive som lanserte i 2016. Det nye VR-hodesettet byr på en lavere utsalgspris i tillegg til et drastisk hopp i teknologien som ble brukt for tre år siden.

Høyere oppløsning enn noensinne

Cosmos er utstyrt med to 3.4-tommers LCD-skjermer som kombinerer en oppløsning på 2880×1700. Både Vive Pro og Valve Index må se seg slått av det som utgjør HTC sin hittil høyeste oppløsning.

Synsfeltet er satt til 110 grader og skjermen gir en bildefrekvens på 90.

For å unngå kaoset som er kabler så er Vive Wireless Adapter fullt kompatibelt med Cosmos, og en annen godnyhet er at HTC lover at de nye LCD-panelene minimerer den såkalte skjermdør-effekten som plager VR-brukere.

Annonse


Nå kan du også veldig enkelt få kontakt med omverden uten å ta av hodesettet helt – du skyver enkelt og greit lokket på frontsiden. Med seks kamerasensorer så lokaliseres dessuten både omgivelsene og de nye kontrollerne.

Vive Cosmos kan bli din for 699 dollar i oktober, og inkluderer de nye Cosmos-kontrollerne. Ved forhåndsbestilling så medfølger ett års medlemskap på Viveport Infinity som du kan lese mer om her.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse