lg-oled-g-sync

Annonse


LG annonserer: 2019 OLED-TV-er får støtte for G-Sync i oppdatering

Eiere av OLED-TV-er fra LG har ventet en stund og i går leverte selskapet endelig: årets LG OLED-rekke får i de kommende ukene en programvareoppdatering som bringer støtte og kompatibilitet for Nvidia G-Sync. Modellene som i første omgang er bekreftet å få på plass støtte er 55/65/77 C9 og 55/65 E9.

Optimaliserer gamingopplevelsen med OLED

For eiere av slike TV-er som også er interessert i gaming bør dette være svært gode nyheter ettersom man blir tildelt det beste fra begge sider med overlegen bildekvalitet og PC-spilling uten flimring. De aktuelle TV-ene har for øvrig støtte for 120Hz bildefrekvens selv i 4K med HDMI 2.1.

Sam Kim i LG forteller at det ikke er noen hemmelighet at OLED-skjermene til LG er likt av gamere verden over og at de forplikter seg til å optimalisere gamingopplevelsen for denne brukerbasen.

Også Nvidia på sin side er stolte av å kunne tilby G-Sync-kompatibilitet på LG sin 2019-rekke med OLED-TVer, noe Matt Wuebbling i GeForce-avdelingen klart ga uttrykk for i en uttalelse. Wuebbling gikk dessuten langt i å bekrefte at Nvidia legger til HDMI VRR-støtte til G-Sync slik at det ikke lenger begrenses til DisplayPort.

Annonse


Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse