naughty-dog-inviterer-til-the-last-of-us-event

Annonse


Gjør deg klar for mer “The Last of US Part II” – skal dele nye detaljer denne datoen

Etter at Naughty Dog avduket oppfølgeren til kritikerroste The Last of Us for noen år tilbake så har det stort seg vært stille, med unntak av en og annen opptreden under E3 og lignende. Tidligere i år fikk vi et lite innblikk i spillets progresjon da Neil Druckmann på sin måte kunngjorde at de hadde spilt inn den aller siste scenen, og nå er de altså klare til å vise frem noe helt nytt.

Hva har vi i vente?

Selskapet har nemlig sendt ut invitasjoner for et mediearrangement som avholdes den 24. september. Det er knapt med detaljer, men man har naturligvis store forhåpninger til at Naughty Dog avslører ny info om både gameplay og spillmekanismer i tillegg til en potensiell lanseringsdato.

Det er ikke hverdagskost med et helt arrangement dedikert til et spill på denne måten, men dreier det seg om Last of Us-serien så er det vel en annen sak som vi ser. Spillet er et av de mest ettertraktede lanseringene til PS4 – med en ganske reell mulighet for at Naughty Dog like gjerne gjør det klart til nestegenerasjon i samme slengen.

Eventet går av stabelen om to uker, men inntil videre kan du ta en titt på denne gameplay-traileren som ble delt under fjorårets E3.

Kilde:
Engadget

Annonse