Windows 10 rød skjerm
Slik så skjermen ut for en bruker som installerte Windows 10-oppdateringen.

Annonse


Brukere opplever bisarr feil etter Windows 10-oppdatering

Microsoft lanserte nylig en oppdatering for mai-utgaven av Windows 10 som skaper problemer for brukere.

Oppdateringen, KB4512941, har for noen ført til usedvanlig høyt stress for CPU-en, mens for andre har søkefunksjonen blitt ødelagt.

Nå meldes det om et tredje problem som har rammet brukere.

Skjermen blir rød

Brukere rapporterer nå om skjermer som blir røde/oransje. For noen blir fargen på skjermen endret når brukeren tar et skjermbilde. Og det pussige er at dette skjer uavhengig av hvilken app man bruker for å ta bildet.

Annonse


«Skjermen min blir rød når jeg tar et skjermbilde. Hvordan kan jeg skru det av? Jeg har ikke endret noen innstillinger og i går var alt som normalt. Jeg prøvde å bruke forskjellige verktøy samt den vanlige PrtSC-knappen. Alt er rødt», skriver en bruker på Microsofts forum.

Men personen er ikke alene.

«Jeg har det samme problemet, eller kanskje enda verre. Når jeg starter Windows ser innloggingskjermen normal ut, men når jeg skriver inn passordet og skrivebordet vises, blir skjermen gradvis rød. Det eneste som beholder som vanlige farge er musepekeren».

Oppdater driveren

Ifølge MSPoweruser er problemet relatert til eldre grafikk-drivere. Å oppdatere denne driveren, eller å avinstallere oppdateringen (KB4512941) ser ut til å fikse problemet.

Har du opplevd denne feilen?

Kilde:
MSPoweruser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse