iphone11-apple-logo-midten
Apple har en liten, men god grunn til å plassere eplelogoen i midten av telefonens bakside.

Annonse


Her er muligens Apples begrunnelse for omplassering av eplelogoen

Apples konferanse der de skal vise frem årets iPhone-rekke er like rundt hjørne. I morgen kan du fra 19:00 norsk tid følge med på selskapets presentasjon som i kjent stil blir sendt på tradisjonelle kanaler men også YouTube for aller første gang.

Skal være til plasseringshjelp

Fra forskjellig hold har vi fått innblikk i en og annen detalj om de kommende modellene som er antatt å hete iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max. Det aller ferskeste gir oss innblikk i hvordan Apple bevisst har omplassert den karakteristiske eplelogoen i midten og ganske sentrert – til forskjell fra tidligere modeller som har hatt logoen noen centimeter over.

Årsaken er ganske simpel: plasseringen skal hjelpe deg med såkalt revers trådløs lading. Den skal servere sin hensikt som en liten guide for hvor du skal legge for eksempel AirPods-boksen din på telefonens bakside for å lade den trådløst, slik vi har sett Samsungs nyere telefoner i S- og Note-serien kan gjøre.

Det kan for øvrig nevnes at funksjonen ikke er bekreftet, og at det heller ikke er kjent hvorvidt det eventuelt blir mulig å lade andre produkter enn Apples egne, for eksempel Samsungs Galaxy Buds.

Annonse


Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse