uplay+-ubisoft-spill
Ubisoft har lansert Uplay+ og du kan prøve det ut allerede nå, men om du planla å spille Anno 1800 så må du belage deg på å vente litt til.

Annonse


Uplay+ er lansert, nå kan du prøve spilltjenesten helt gratis ut september

I juni annonserte Ubisoft under årets E3-arrangement at de hopper på den nye trenden som er et månedlig abonnement for spill. Deres spilltjeneste er døpt Uplay+, koster 15 dollar i måneden og gir deg tilgang til over 100 spill med deres tilhørende utvidelsespakker.

Prøv gratis ut september

Nå er tjenesten klar og du kan prøve den ut september gratis ved å signere deg opp her.

Blant spillene du kan bryne deg på nå med en gang er Assassin’s Creed-serien opp til Odyssey, Far Cry-serien, Tom Clancy’s The Division 2 og Prince of Persia i tillegg til haugevis med andre spill som du finner en liste over her. Det kan dessuten være greit å merke seg Watch Dogs Legion og Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint som blir tilgjengelig så fort spillene lanseres.

Hva med Anno 1800?

Utover tilgang til disse spillene får du altså gratis og tidlig deltakelse i en rekke låste betaer og lignende, først med Breakpoint som starter den 5. september.

Annonse
Interessant nok tråkker Ubisoft litt i salaten når de går tilbake på Anno 1800-tilgjengeligheten. Spillet var annonsert som en del av de over 100 spillene ved start, men selskapet skylder på “tekniske problemer” som årsaken til at det likevel ikke kan tilbys.

Kilde:
Ubisoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse