spotify-android-widget

Annonse


Spotify henter tilbake denne etter klagestorm fra Android-brukere

I en nylig oppdatering gjorde Spotify den store synden som er å fjerne Widget-tilgangen for applikasjonen. Dette er naturligvis en stor greie for de fleste Android-brukere, og musikkstrømmetjenesten lover nå å reversere endringen.

Kommer tilbake med forbedringer

Det bekrefter en representant fra Spotify som takker for tilbakemeldingene og skriver at Android Widget-tilgangen vender tilbake med forbedringer på både visuelt og med hensyn til ytelsen. Endringen vil forekomme i en ny Android-oppdatering.

Det er uvisst hvorfor selskapet i det hele tatt fjernet funksjonen til å begynne med annet enn en ussel forklaring i at Android tilbød tilsvarende funksjoner og at denne var unødvendig. Nå ser det altså ut til at Android-brukere drar en fordel av at funksjonen ble fjernet ved at den får en etterlengtet oppdatering.

Kilder:
9to5Google
Spotfiy

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse