nintendo-switch--1024x576

Annonse


Er du klar for Nintendo-fest? Snart skal de vise frem nye spill til Switch

Nintendo har innkalt til en digital konferanse – atter en Nintendo Direct der du kan følge med hjemme fra sofaen. I forkant av selskapets annonsering så ble det spekulert i at Nintendo kunne finne på å holde en slik konferanse denne uken, og det viser seg at man hadde rett.

Gjensyn med Luigi

Konferansen vil fokusere på kommende spill for den hybridkonsollen for den gjenværende perioden av året, blant annet Luigi’s Mansion 3 og Pokémon Sword & Pokémon Shield.

https://www.youtube.com/watch?v=KNgmufIGhEg

Det er også ventet at Nintendo vil vise frem en ny utvidelse til Super Smash Bros Ultimate, men hvordan de fordeler de 40 minuttene på de ulike tingene som vises frem er uvisst slik at detaljene for nå er et mysterium.

I samme sleng kan det påpekes at det en periode har blitt spekulert i Overwatch på Switch, sist forrige uke der man fant en offisiell bæreveske lisensiert av Nintendo med Overwatch-elementer. Denne er antatt å være klar for lansering den 15. september. Avslutningsvis kan det også påpekes at Assassin’s Creed: Black Flag samt en remaster av Rogue kan finne sin vei til Nintendo Switch.

Annonse
Fasiten får vi uansett ved midnatt fra klokken 00.00 norsk tid.

Hva tror du Nintendo viser frem under nattens Direct?

Kilde:
Gamingbolt

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse