samsung-galaxy-a90-5g
Samsung introduserer 5G til mellomsegmentet med A90 5G, men vi er veldig spente på hvordan denne prises.

Annonse


Samsung Galaxy A90 5G lansert, toppspesifikasjoner til mellomklassepris

5G-smarttelefoner har stort sett hittil vært dyre alternativer til det etablerte og derfor et godt eksempel på teknologi som kun fanges opp av de mest teknologiintreresserte. Om du på en annen side ikke er svært opphengt i det med å ha den nyeste teknologien, men kunne tenkt deg supertilkobling – da er Samsung Galaxy A90 5G noe for deg.

Første av sitt slag

Galaxy A90 5G er den første 5G-smarttelefonen som ikke regnes blant flaggskipmodellene til de store produsentene. Grunnen til at dette er relevant er naturligvis prisen, som antas å være et godt stykke under Samsung Galaxy Note 10+ med 5G, i likhet med andre modeller i A-serien som typisk er betraktelig billigere enn S-serien.

A90 5G er utstyrt med en Snapdragon 855-prosessor og opptil 8GB minne samt 128GB lagringsplass og en 6.7-tommers OLED-skjerm i 1080p.

Kameraet skiller seg dessuten ut blant det meste: med en 48-megapikslers hovedsensor, 8MP ultravid og 5MP dybde. Selfiekameraet blir på 32 megapiksler. En lekkasje fra forrige uke skulle ha det til at telefonens 4500mAh-batteri kan lades med opptil 25W-styrke, noe som bekreftes i annonseringen nå.

Annonse
Prisen er ikke avslørt enda, men Galaxy A90 5G lanseres i Sør-Korea i morgen slik at det ikke vil ta lang tid før man kan se hvordan telefonen prises relativt i forhold til de øvrige mobiltelefonene selskapet har lansert det siste året.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse