apple-watch-sove
Neste uke kan Apple annonsere funksjonen som følger sovemønsteret ditt for å gi en indikasjon på søvnkvaliteten din.

Annonse


– Kan annonseres så tidlig som neste uke

Om du er en Apple Watch-eier så kan det hende at vi ikke er så langt unna lanseringen av en såkalt “sleep tracker” som monitorerer søvnmønsteret ditt. Ifølge 9to5Mac sine kilder så kan funksjonen annonseres så tidlig som neste uke, under iPhone-eventet den 10. september.

Trenger ikke Beddit-sensor

For å holde styr på søvnen din så skal teknologien dra nytte av sensorene som måler bevegelse og hjertefrekvens samt lyd. Disse målingene skal ifølge Engadget være tilstrekkelige for å lage en oversikt over søvnkvaliteten din, og behovet for den såkalte Beddit-sensoren forsvinner.

Kildene skal dessuten ha det til at en dedikert sove-applikasjon blir tilgjengelig for å monitorere søvnmønsteret ditt, i tillegg til informasjonen som vises i den allerede eksisterende helseapplikasjonen. Dessuten vil du kunne motta påminnelser om å lade klokken før leggetid slik at den har strøm ut natten.

Det store spørsmålet er likevel hvorvidt funksjonen kommer til alle Apple Watch-modeller med watchOS 6 eller om du trenger en oppgradert modell. Vi følger uansett saken, og bringer detaljene når de foreligger offisielt fra Apples side.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse