windows
Hold deg unna oppdateringen fra 30. august til den nyeste stabile Windows 10-versjonen da den kan stresse CPU-en din helt unødvendig.

Annonse


Microsoft bekrefter problemer – nå leverer Windows 10 dårlig ytelse igjen

Microsoft rullet for litt siden ut oppdateringen KB4512941, som løfter versjonsnummer for dere på den nyeste Windows-versjonen, altså 1903, til 18362.329 – men nå viser det at også denne oppdateringen skaper trøbbel.

Oppdatert, 3. september, 21:02:

Stresser CPU-en

Selv om oppdateringen retter en plagsom feil for spillere, nemlig at 3D-lyd ved visse tilfeller ikke kunne aktiveres, er det selvsagt en svært dårlig deal og få dårlig CPU-ytelse tilbake.

Brukere som opplever problemet har metket seg at Cortana, eller mer nøyaktig SearchUI.exe, nytter CPU-sykluser i store mengder uten grunn. Personer med dette problemet kan heller ikke bruke søke-funksjonaliteten fra arbeidslinjen.

Annonse
Testet ikke lenge nok

Microsoft har ikke bekreftet problemet enda, og for få rapporterte det var et problem (de testet ikke testversjonen lenge nok), før testingen av oppdateringen var ferdig og Microsoft dyttet den ut, for tidlig også denne gang.

Det anbefales selvsagt å unngå KB4512941.

Har du installert oppdateringen og sliter med problemet som er beskrefet kan du heldigvis avinstallere den i påvente at en oppdatering som ikke herper ytelsen.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse