doom-rtx-nvidia-ray-tracing
Du kan prøve ut originale Doom med ray tracing nå. Skaperne hevder at teknologien er implementert etter sanntidsmetoden.

Annonse


Doom fra 1993 får ray tracing!

En ny modifikasjon som går ved navnet Doom RTX skal ifølge MOD DB implementere ray tracing i sanntid til klassikeren fra 1993. Modifikasjonen gir lyseffekter som tidligere har vært uhørt på det over tjue år gamle spillet, blant annet med skygge og refleksjon slik vi har sett implementeres i nyere spill i samarbeid med Nvidia.

Trenger RTX-kort

Doom RTX introduserer en haug endringer som sammen med RTX-effektene gjør at maskinvaren din må dra litt på for å få noe særlig utbytte. I det hele tatt trenger du et RTX-kort fra Nvidia til å begynne med, for skaperne av modifikasjonen skriver at andre grafikkort enten ikke vil være i stand til å kjøre spillet med disse innstillingene eller at det vil preges av mange bugs og svært lav FPS.

Man trenger originale The Ultimate Doom eller Doom II for å kunne dra nytte av modifikasjonen.

Du kan prøve deg frem selv ved nedlasting i denne linken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse