apple-card-case-kerf
Apple Card-holderen er like funksjonell som den er elegant, skriver produsenten.

Annonse


Det er ingen spøk – denne kortholderen er ment for Apple Card og koster 8000 kroner

Apple gikk i forrige uke ut med et støttedokument for å guide deg med hvordan du best går frem i å rense Apple Card-kredittkortet ditt, og i det hele tatt hvordan du holder det ved like gjennom en rekke forhåndsregler.

Oppfattes nesten satirisk

Blant annet ble det understreket at nærkontakt med skinn er en dårlig ting i lengden, med en konsekvens i at kortet fortere vil bli slitt.

Ikke uventet så har dette fått noe oppmerksomhet for Apple sin nesten-satiriske fremstilling til tross for at man antar at selskapet er dønn alvorlige med de forskjellige forhåndsreglene som går av støttedokumentet.

Dedikert Apple Card-holder til 8000 kroner

Det som heller ikke er uforventet er at enkelte benytter anledningen til å tjene litt penger. Tilbehørsselskapet Kerf er blant disse med introduksjonen av en dedikert kortholder som er ment til å ta hensyn til alle Apples retningslinjer for hvordan man oppbevarer det mye omtalte kredittkortet. Er du av den særlig kravstore typen så kan denne fort koste deg opptil 8000 kroner – dette før ytterligere produsenter fanger opp ideen og lager enda mer eksklusive kortholdere.

Annonse
Det skal sies at varianten til 8000 kroner er gullbelagt og utført i titan, som du kan se i videoen over.

Om du tar deg til takke med en kortholder som utfører denne samme oppgaven men til en langt rimeligere pris så får du den billigste i lønn til 39 dollar. Kerf skriver at kortholderne er designet eksklusivt for ett enkelt titankort.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse