oneplus_7t_on_3
OnePlus 7T kommer med en rekke oppgraderinger som gjør telefonen til en reell "flaggskipp-killer" gitt at prisene ikke opplever en økning.

Annonse


Spesifikasjonslekkasje på OnePlus 7T: 90Hz-skjerm, 855+ og mer

Fra flere hold kommer det nå lekkasjer som gir innblikk i både det ene og det andre angående OnePlus sin kommende telefon. OnePlus 7T virker å være tro til selskapets tradisjon om å lansere en telefon senere ut på året med oppgradert innmat.

Fokuset er på 7T

Den populære Android-kilden Ishan Agarwal skriver på Twitter at det dreier seg om to modeller slik at også Pro-varianten vil oppleve en oppgradering.

Innledningsvis kan en påpeke prosessoren som opplever en oppgradering til den nye versjonen av Snapdragons 855-brikke som vi nylig så Galaxy Note 10 bli utstyrt med.

Haugevis med oppgraderinger

Det nevnes så at OnePlus 7T får 8GB minne som standard i tillegg til at skjermen oppgraderes til en 90Hz-variant med 6.55-tommers 2K Super AMOLED-teknologi. Agarwal skriver også spesifikt at “vanndråpen” er redusert i størrelse.

Annonse
Batterikapasiteten er oppgitt til å være på 3800mAh, men det er ikke spesifisert hvorvidt den kommer med støtte for 30W Warp Charge.

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse