Annonse


Erstatter politibilene sine med Tesla Model 3

Kort tid etter at politistyrken i Bargersville, Indiana innså at de kan spare masse penger på bensin uten å la dette gå på bekostning av ytelse så har de nå oppgradert bilparken sin med en rekke Model 3-biler. Fra før var Dodge Charger den foretrukne bilmodellen deres.

Første Model 3 som politibil?

Dette utgjør én av mange politistasjoner verden rundt som har gjort det grønne skiftet: fra før av vet man at det er brukt Tesla-er i politistyrken eksempelvis i Luxembourg, men stort sett har man lent seg på bruk av Model S og dessuten varianter av disse med en stor ombyggingsprosess for å få den tilpasset jobben.

Bargersville Police Department er sånn sett blant de første til å bruke en Model 3 som patruljebil, om ikke den aller første.

Valget har falt på Model 3 Standard Range Plus med en rekkevidde på litt i underkant av 400 kilometer som ifølge Electrek er et stykke under den gjennomsnittlige kjørelengden en patruljebil legger bak seg daglig.

Annonse
Politisjefen Todd Bertram forteller at de særlig henger seg opp i to aspekter ved kjøp av nye politibiler: kostnader og ytelse. Han forteller at man typisk må velge en av de to fordi det ene går på bekostning av det andre, men at dette ikke er tilfellet med bilen som er kjøpt inn.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse