samsung-galaxy-fold-2
Samsung Galaxy Fold 2 får sannsynligvis en større utvendig skjerm samtidig som rammene på hovedskjermen blir tynnere.

Annonse


Samsung Galaxy Fold 2 kan få større utvendig skjerm og tynnere ramme

Samsung Galaxy Fold ble aldri noe av i overgangen til mai, og i stedet ble det rettet masse negativ oppmerksomhet mot den noe svake utformingen som førte til at en rekke store profiler i sosiale medier fikk skjermproblemer på sine enheter.

Slik kan Galaxy Fold 2 se ut

Alle forhåndsbestillinger ble kansellert og telefonen ble utsatt på ubestemt tid. De siste månedene har utviklingen tilsynelatende vært positiv for Samsung, der de har fått rettet opp i svakhetene – også noen de ikke var oppmerksomme på til å begynne med.

Galaxy Fold er en gang for alle nå tilsiktet en endelig lansering i september, men Samsung skal ifølge rapporter ha jobbet med utviklingen av oppfølgeren til denne en stund. Et nylig registrert patent indikerer at denne kan være nærmere lansering enn man trodde.

Patentet skal ha blitt registrert den 14. august i år og viser store likheter med Fold-versjonen vi kjenner til fra før, men det er noen klare forandringer som man kan anta er forbedringer fra den nåværende modellen.

Annonse


Det er LetsGoDigital som har satt sammen renderbilder basert på illustrasjonene i patentet.

Blant annet ser man på hovedskjermen at “busslommen” er jevnet ut og den utvendige skjermen er forstørret. Utover de åpenbare skjermproblemene som har herjet så er det nettopp den lille skjermen som er representerer et av de største svakhetene ved Galaxy Fold, noe Samsung ser ut til å rette opp i med oppfølgeren:

Kilde:
LetsGoDigital

Annonse