Apple iPhone reparasjon
Flere uavhengige reparatører får nå tilgang til offisielle Apple-deler for samme pris som autoriserte reparatører og forhandlere.

Annonse


Uavhengige reparatører skal få fikse iPhone likevel

Apple har akkurat annonsert en en endring som innebærer at uavhengige reparatører likevel får utføre service på iPhone-enheter som ikke lenger er innenfor garantien. Dette kan for eksempel være bytte av skjerm eller batteri.

Det nye programmet har fått navnet Independent Repair Provider Program og gir små bedrifter tilgang til originale Apple-deler og ressurser som kun autoriserte forhandlere har fra før.

Først i USA

Apple sier at de har hatt et prøveprosjekt for dette programmet i 20 butikker i Nord-Amerika, Europa og Asia. I dag lanseres programmet i USA, men utvides til flere regioner og land i fremtiden, opplyser Apple.

Dette er gode nyheter for forbrukerne, som snart vil få et større utvalg av mulige reparasjonssteder, uten risiko for å få uoriginale deler.

Annonse
Samme kostnad

Bedrifter kan nå søke om å bli med i programmet. For å kunne bli med må bedriftene trene sine ansatte til å bli Apple-sertifiserte teknikere. Denne treningen foregår via nettet og er gratis.

Får bedriften innpass i programmet får den tilgang til offisielle Apple-deler og verktøy for samme pris som autoriserte forhandlere.

Hva synes du om dette?

Kilde:
MacRumors / Apple

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse