samsung-galaxy-buds-apple-airpods
Consumer Reports slakter AirPods, med kun 56 av 100 poeng i sin test der den sammenlignes med Samsungs alternativ. AirPods får derfor ingen anbefaling fra organisasjonen heller.

Annonse


Apples AirPods knuses av Galaxy Buds i test

Amerikanske Consumer Reports er kjent for å gjøre en og annen spesiell – og kanskje halvveis kontroversiell – anbefaling i blant, og som regel er det ifølge 9to5Mac relatert til Apple på ett eller annet vis. Denne gangen er det en anbefaling de går ut med som vekker interesse.

Galaxy Buds mye bedre

Et av de ferskeste testene deres skal nemlig være en sammenligning mellom Apples nyeste AirPods og Samsungs Galaxy Buds der sistnevnte kommer seirende ut med svært god margin. Testen påpeker noen “åpenbare svakheter” til tross for at den ifølge nonprofit-organisasjonen gjør en “tilstrekkelig jobb med å reprodusere musikk og filmdialog.”

Dårlig bass

En svakhet påpekes blant annet i bassen, der det skrives at øreporppene mangler dybde i lyden de produserer. Bassen er ifølge Consumer Reports tilstede, men det gir ingen tilfredsstillende følelse – heller ikke mellomtonene omtales som særlig velproduserte. Låter der det er mange instrumenter tilstede vil oppleves som altfor klyngete der man ikke kan plukke ut de individuelle lydene, skriver Consumer Reports videre.

I motparten som er Galaxy Buds så fortelles det at bassen i større grad er på plass, og at det er en åpenbar dybde til det som ikke AirPods har. Mellom- og høytoner skal også være betraktelig bedre, går det frem av sammenligningen.

Annonse


Gir ikke AirPods-anbefaling

Testen tar for seg AirPods sin gode integrasjon med andre Apple-enheter gjennom H1-brikken samt designet på ladeboksen som får ros.

Det hele oppsummeres i en poengscore på 86 for Galaxy Buds fra Samsung sammenlignet med 56 for Apples AirPods, som av den grunn ikke får en anbefaling av organisasjonen.

Kilde:
9to5Mac