dying-light-2-logo_0
Spilldemoen som ble vist frem av Techland under årets E3 ble tatt svært godt i mot av pressen som var tilstede.

Annonse


“Dying Light 2” ser praktfullt ut i en 26-minutter lang 4K-demo

Zombiespillet “Dying Light” fikk massevis av oppmerksomhet da det ble lansert tilbake i 2015 og tok en hel gamingverden med storm for den flotte spillmekanikken i en åpen verden med det visuelle fra øverste hylle. Oppfølgeren ble så annonsert under fjorårets E3-arrangement hvorpå en utfyllende demo ble vist bak lukkede dører under årets E3.

Fikk ros for demoen under årets E3

Nå har de publisert en gjennomgang av demoen i full 4K-oppløsning som viser den nye protagonisten Aiden på et oppdrag der han skal infiltrere “The Castle”, en vannplantasje som har blitt omgjort til et slott av et av spillets bosser.

Spillet ser ut til å ha brodert på de aspektene som gjorde forgjengeren svært godt likt, samtidig som det er introdusert nye mekanismer som gir det et nytt preg. Blant annet innebærer det nå at valgene man tar kan ha store ringvirkninger i det man utforsker nye områder. Hele spillet kan i tillegg gjennomføres med opptil fire personer i Co-op-modus.

“Dying Light 2” er tilsiktet en lansering i første halvdel av 2020, med tilgjengelighet på PC, Xbox One og PS4.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse