pewdiepie
Felix "PewDiePie" Kjellberg har endelig nådd målet om 100 millioner følgere. På andreplass er en matkanal med 60 millioner følgere.

Annonse


Nå har PiewDiePie klart det som eneste person: 100 millioner følgere

Svenske Felix Kjellberg har som den første personen i nettets historie klart å kapre 100 millioner følgere – det er rekord for solo-sendinger som hans.

Først med 100 millioner som solo-produksjon

Han tapte som kjent mot indiske T-Series om å nå samme mål (de klarte det 31 mai i år), men det er jo ikke en enkeltmanns-greie, som PewDiePies kanal er, så dette er ganske så imponerende, ikke minst med tanke på at andreplassen har 60 millioner (5-Minute Crafts).

Det er også tydelig at Kjellbergs fokus på igjen å produsere Minecraft-klipp, er det som fenger mest med 10 millioner visninger etter en uke og noen ganger etter kun et par dager.

YouTube må tekkes Kjellberg

Det betyr også at YouTube fremdeles er nødt til å gjøre sitt for å holde på Kjellberg, som de i løpet av de siste par årene har vært uenige med i en rekke forskjellige situasjoner.

Uansett er Google/YouTube nødt til å gjøre det de kan slik at deres største personlighet ikke forsvinner til en konkurrerende plattform som Ninja gjorde med Amazons Twitch da han stakk til Microsoft Mixer.

Se YouTubes hyllest til “Pewds” og hans aller første opplasting, selvsagt et Minecraft-klipp:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse