ps5-playstation-render
Med PS5 blir det vifter så langt øyet kan se - i hvert fall dersom disse illustrasjonene er noe å gå ut i fra.

Annonse


Er det faktisk PS5 eller bare et altfor fancy utviklersett?

Vi spekulerte tidligere denne uken i at et nylig registrert patent kan være utviklersettet av en PS5 – altså den versjonen som normalt vil bli gitt til utviklere for å klargjøre spill til nestegenerasjon. Patentet pekte mot Sony-ingeniøren Yasuhiro Ootori som tidligere har hatt en finger med i utviklingen av flere PlayStation-konsoller.

Sterk kontrast til tradisjonelle utviklersett

LetsGoDigital har nå tatt på seg oppgaven som er å illustrere hvordan en slik konsoll kunne tatt seg ut, og skal vi være helt ærlige så er vi litt mindre i tvil om at det faktisk kan være relatert til PlayStation 5 på noe vis, enten det er et utviklersett eller ender opp med å bli selve konsollen.

Utviklersett av konsoller har historisk sett ikke vært stort mer enn en anonym og lite iøynefallende, firkantet boks – typisk med mange porter og en kjedelig fasong. Disse karakteristikkene er en stor kontrast til det man ser på 3D-illustrasjonene over.

Om bildene viser det som kan bli ekte vare så har Sony lagt opp til solide muligheter for luftgjennomgang, noe som i seg selv er naturlig med bakgrunn i at det er ganske kraftig maskinvare som blir å finne i den kommende konsollen.

Annonse
Tror du at bildene over viser hvordan PS5 kan se ut?

Kilde:
LetsGoDigital

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse