nokia-7-2
ZEISS-toppen gikk på en stor blemme da han publiserte et bilde av kommende Nokia 7.2 på Twitter.

Annonse


Nokia-lekkasje bekrefter lansering i september og trippelkamera

Vi er som mange andre spente på hva Nokia faktisk blir å vise frem under IFA-arrangementet i år, men slår oss til rette med vissheten om at det vil forekomme flere lekkasjer underveis. En av de første lekkasjene ser nå ut til å ha funnet sted i det en ZEISS-topp publiserte et høykvalitetsbilde på Twitter som han svært kort tid etter slettet.

9to5Google skriver at bildet skal ha blitt knipset i forbindelse med en forhåndsvisning der utvalgte pressefolk skal ha fått en forhåndsvisning av Nokia 7.2 av det finske selskapet sammen med optikkselskapet. Det lekkede bildet er i samsvar med tidligere lekkasjer og viser i det hele tatt tre kamerasensorer med ZEISS-optikk i en uthevet og sirkulær fasong.

Lanseres i september

At bildet er i overensstemmelse med en lekkasje fra juli gir også en sterk indikasjon på vi vet hvordan fronten ser ut – blant annet med en stor skjerm, «vanndråpe»-løsning og Android Pie som operativsystem.

Den opprinnelige lekkasjen skulle dessuten ha det til at hovedkameraet er på 48 megapiksler, i tillegg til at vi ser for oss en septemberlansering.

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse