yakuza-remastered
Hele remaster-samlingen av Yakuza kan kjøpes nå, men det er kun Yakuza 3 du kan spille nå. Yakuza 4 og 5 blir tilgjengelig litt senere.

Annonse


Sega overrasket alle – nå er “Yakuza Remastered”-samlingen ute på PS4

Yakuza-interessen i den vestlige verden ser ut til å ha blitt registrert i Japan, for i det som kan sies å være en overraskende nyhet så har Sega rukket å både annonsere og lansere en Remaster-samling av serien til PS4.

Kommer i fysisk utgave neste februar

Samlingen er tilgjengelig på PlayStation Store til 599 kroner.

Dessverre er det for nå kun Yakuza 3 som kan spilles, men du vil få tilgang til både Yakuza 4 og 5 så fort de lanseres – henholdsvis 29. oktober og 20. februar. Samme dato som Yakuza 5 lanseres så vil du også få muligheten til å kjøpe samlingen i en fysisk kopi, om du foretrekker det.

Alle tre spillene er utviklet på nytt til å kjøre i 60 bilder per sekund og med 1080p-oppløsning slik at detaljene er mer realistiske enn noensinne. Interessant nok påpekes det at Sega har gjort noen endringer til historien på enkelte steder. Samtidig har de hentet inn sekvenser som tidligere har blitt kuttet vekk for vestlige lanseringer.

Skal du kjøpe Yakuza Remastered Collection digitalt, eller venter du på fysisk kopi?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse