apex-legends-respawn-zampella
Vince Zampella i Respawn Entertainment har kommet med en unnskyldning til Apex-tilhengerne på Twitter.

Annonse


Respawn-sjefen beklager overfor Apex Legends-spillere

Det vakte stor oppmerksomhet da Apex Legends-spillere og enkelte i utviklerteamet hos Respawn Entertainment gikk i tottene på hverandre etter den ivrige delen av fanskaren til Battle Royale-spillet ga klart uttrykk for det de mener er dårlig prising på kosmetiske effekter.

Beklager til de som føler seg krenket

Situasjonen utspant seg på et Reddit-forum der særlig én høytstående i Respawn Entertainment kalte spillerne for både det ene og det andre, noe som i tur vakte kraftige reaksjoner blant tilhengerne av det populære spillet.

Nå går Respawn-sjefen Vince Zampella ut på Twitter med en melding der han sender en beklagelse til forumets deltakere for måten selskapets representanter har håndtert situasjonen på.

Zampella skriver at ting ble ganske opphetet etter at det ble meldt hvordan selskapet endrer Iron Crown-arrangementet, og at enkelte av utviklerne hos selskapet gikk over streken med kommentarene sine. Han understreker at de vil bli bedre på dette området i tiden som kommer, og at det er svært viktig for alle i Respawn at de har et godt forhold til fellesskapet.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse