Apple TV+ får støtte for offline-visning.

Annonse


Du kan se serier og filmer uten internett

Mye tyder på at Apple TV+ lanseres i november for 9.99 dollar i måneden, og nå har MacRumors oppdaget et par interessante detaljer om tjenesten.

Offline-visning

Det er oppdaget kodereferanser i macOS Catalina som hinter til at at brukerne kan laste ned serier og filmer slik at man har tilgang selv uten internettilkobling.

Det ser imidlertid ut til at det blir noen begrensninger til denne funksjonen. Nøyaktig hvor begrenset det blir er fortsatt uklart, men det er snakk om begrensninger for det totale antallet nedlastinger, nedlastinger per serie eller film, eller begrensninger for hvor mange enheter du kan laste ned innholdet til.

Kan strømme samtidig

Du kan for eksempel få beskjed om at «For å laste ned denne episoden av “The Morning Show” må du slette den fra en annen enhet og prøve igjen».

Annonse
Du kan også få opp meldingen «Du har nådd din grense på (antall) nedlastinger», og «Nedlastingsgrensen er nådd for “The Morning Shoe” Season 1 Episode 1».

I tillegg vil det også være begrensinger for hvor mange brukere som kan strømme innhold samtidig. Dette vil være basert på hvilket Apple TV+-abonnement du har og hvilke enheter tjenesten er registrert på.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse